2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu esenlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın simultane de kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını anlatmak gerekir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri bünyelırken makroliği konutlarda 80cm, topluma engelsiz kuruluşlarda 120cm, şiddetli katlı ofis binalarında 90cm vâsiliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve dışarıya çın açılmalıdır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu kalıp can kaybı olmaması midein önemlidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapısı ne hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları ahenkli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin kip olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrolör edilmesini mideerir. Hassaten, yangın kapısı yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page